Πώς να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε ένα προϊόν
Το TicketingHub δεν υποστηρίζει την οριστική διαγραφή προϊόντων. Αντί γι’ αυτό, η πλατφόρμα προσφέρει μια λειτουργία αρχειοθέτησης, η οποία αφαιρεί τα προϊόντα από τις ενεργές καταχωρίσεις, διατηρώντας τα παράλληλα για μελλοντική επαναφορά.
Βήματα για την αρχειοθέτηση ενός προϊόντος
1. Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να αρχειοθετήσετε
Μεταβείτε στην ενότητα Προϊόντα και κάντε κλικ στο προϊόν που θέλετε να αρχειοθετήσετε.
2. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του προϊόντος
Ανοίξτε την καρτέλα Ρυθμίσεις μέσα από το περιβάλλον του προϊόντος για να δείτε τις επιλογές διαχείρισης.
3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αρχειοθέτηση
Εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί Αρχειοθέτηση, το οποίο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας Ρυθμίσεις.
4. Επιβεβαιώστε την ενέργεια αρχειοθέτησης
Ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε την ενέργεια πριν συνεχίσετε.
5. Αρχειοθετήστε πολλά προϊόντα ταυτόχρονα
Για μαζικές ενέργειες:
- Κάντε κλικ στην επιλογή Προϊόντα στην αριστερή πλευρική γραμμή
- Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα στα προϊόντα που θέλετε να αρχειοθετήσετε
- Επιλέξτε Ενέργειες → Αρχειοθέτηση
- Επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο OK
Βασικά οφέλη
Τα αρχειοθετημένα προϊόντα είναι «εκτός προβολής, αλλά ποτέ εκτός εμβέλειας». Μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχειοθετημένα προϊόντα ανά πάσα στιγμή, γεγονός που καθιστά αυτήν τη λειτουργία ιδανική για τη διαχείριση εποχικών προσφορών, υπηρεσιών που έχουν διακοπεί ή τη συντήρηση των καταχωρίσεων, χωρίς να αφαιρείτε οριστικά τα δεδομένα αποθέματος.